Snevafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Denne opskrift er svensk og egner sig fortræffeligt til mørke, hyggelige vintereftermiddage.
Fløden piskes og tilsættes mel og æggehvide. Smeltet, afkølet smør hældes ved og der smages til med vaniljesukker. Vaflerne bages til de er gyldne, og serveres straks med lunken æblemos smagt til med kanel og lidt rom. |
|
Opskriften er vist 14485 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Emig og Mard - 2012-04-25 09:28:41 ¨Prøv den- lækker til en lørdag eftermiddag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne