Pyt i pande 03
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget groft. Fjern kernehus, stilk og blomst fra æblerne, men skræl dem ikke. Skær et æble i helt små terninger.
Brun svinekødsterningerne i eget fedt eller hvis det er magert evt. i smør. Tilsæt løg og æbleterninger, drys kanel, salt og peber på og varm det godt igennem. Hæld bouillon over og lad retten simre under låg ganske svagt i ca. 15 minutter til kødet er mørt. Tag kødet op og hold det varmt. Purer saucen gennem en sigte og smag den til med peberrod, salt og peber. Skær resten af æblerne i terninger og steg den i smør på panden. Bland dem i saucen sammen med kødet. Server med små kartofler eller et godt brød. |
|
Opskriften er vist 44911 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-13 19:49:35 Det hedder altså Pytt i Panna |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne