Kartoffelgratin (Svensk)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Skær løg og hvidløg i små tern. Bland tingene sammen med lidt salt og peber. Anbring det i et smurt ovnfast fad. Hæld fløde over, så det dækker kartoflerne. Anbringes i forvarmet ovn (200 grader) i 45 til 50 min.
Retten kan serveres med flute og grøn salat. Desuden passer den til alt slags svine- og oksekød. |
|
Opskriften er vist 21923 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne