Jenners pølseret
Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles, og skæres i 1 1/2 cm skiver. Hver skive deles i kvarte. Herefter koges de, til de næsten kan falde af gaflen, når man stikker i dem.
Løgene pilles og skæres i skiver på en 1/2 cm tykkelse. Hver skive deles i kvarte. Hvidløgene pillen og skæres i 1 mm skiver, og hver skive deles ligeledes i kvarte. Løg og hvidløg steges på pande til løgene er "klare", hvorefter de tages op på en tallerken. Pølserne skæres i 1 cm skiver og steger i fedtstoffet sammen med paprikaen. når pølserne er "gennemstegte" kommes løgene sammen med pølserne. Vandet fra kartoflerne hældes over i en lille skål og gemmes. Pølser, løg ketchup og fløde hældes over kartoflerne. Rør meget forsigtigt rundt, kartoflerne skal helst ikke smatte ud. Kartoffelvandet hældes i til retten har en tilpas konsistens. Smages til med salt og peber. Lad retten koge op og server den. hvidløgsflutes tomatsalat og en god rødvin. |
|
Opskriften er vist 30550 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne