Jenners pølseret

Jenners pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 mellemstorekartofler
2 løg
2 fedhvidløg
16 pølser
5 dl.ketchup
2.5 dl.fløde
2 tsk.paprika med top
 Kartoffelvand efter behov
 salt
 peber
 
 Stegning:
 Olie eller margarine efter smag
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, og skæres i 1 1/2 cm skiver. Hver skive deles i kvarte. Herefter koges de, til de næsten kan falde af gaflen, når man stikker i dem.

Løgene pilles og skæres i skiver på en 1/2 cm tykkelse. Hver skive deles i kvarte. Hvidløgene pillen og skæres i 1 mm skiver, og hver skive deles ligeledes i kvarte.

Løg og hvidløg steges på pande til løgene er "klare", hvorefter de tages op på en tallerken. Pølserne skæres i 1 cm skiver og steger i fedtstoffet sammen med paprikaen. når pølserne er "gennemstegte" kommes løgene sammen med pølserne.

Vandet fra kartoflerne hældes over i en lille skål og gemmes. Pølser, løg ketchup og fløde hældes over kartoflerne. Rør meget forsigtigt rundt, kartoflerne skal helst ikke smatte ud. Kartoffelvandet hældes i til retten har en tilpas konsistens.

Smages til med salt og peber. Lad retten koge op og server den.

hvidløgsflutes tomatsalat og en god rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 30550 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu