Jannas elgfars-biff
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Bland mælk, kartoffelmel, peberrod, salt og peber i elgkødet.
Form farsen til 12-16 bøffer, ca. 1 cm tykke (formes evt. efterhånden som de lægges på panden, husk at trykke kødbollen flad!). Brun fedtstoffet. Læg bøfferne på og steg dem på en ikke for hed pande i 2-3 min. på hver side. Kog panden af med 1-2 dl vand el. bouillon og smag til. Serveres med Kartofler og evt. brød. Tips: Variation: Byt peberroden ud med 1 spsk. knust enebær. |
|
Opskriften er vist 25103 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mælkemanden - 2011-11-01 19:20:20 den er helt galt med mængden af mælk, prøv med 1/5 først |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne