Arnes Bergslagstorsk

Arnes Bergslagstorsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torsk
 dild
 citronpeber
2.5 dl.Kaffefløde 9%
1 lille ds.tomatpure
1 ds.hakkede tomater
 
Opskrift:
Fisken renses, krydres med dild og citronpeber og steges ca. 20 min. ved 200 grader. Fløde, tomatpure og hakkede tomater røres sammen og saucen hældes over fisken, som gratineres ca. 10 min.

Serveres med kartofler, ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 22545 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt, rigtig nem