Arnes Bergslagstorsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Fisken renses, krydres med dild og citronpeber og steges ca. 20 min. ved 200 grader. Fløde, tomatpure og hakkede tomater røres sammen og saucen hældes over fisken, som gratineres ca. 10 min.
Serveres med kartofler, ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 22545 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2005-01-01 01:01:01 smager godt, rigtig nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne