Lamme Koteletter med oliven- og fetaostlasagne
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Læg lammekoteletterne i en plasticpose og hæld marinaden i posen. Marinér i ca. 3 timer. Grill koteletterne. Smelt smørret i en gryde, uden at det får farve. Drys melet i under omrøring. Tilsæt mælken lidt af gangen, stadig under omrøring. Lad saucen koge i nogle minutter. Smuldr fetaosten ned i saucen og tilsæt de hakkede oliven. Smør et ovnfast fad og bred lidt af saucen ud i bunden. Fordel lasagneplader og sauce i fire lag.
Bag lasagnen ved 175°C i ca. 40 minutter. Tips: Server en rucolasalat med Santa Maria Italiensk Salatdressing til. |
|
Opskriften er vist 10341 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 uden at have afprøvet opskriften, lyder det så ikke lidt mangelfuldt med en lasagne med kun plader og hvid sovs?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne