Lamme Koteletter med oliven- og fetaostlasagne

Lamme Koteletter med oliven- og fetaostlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.lammekoteletter
1 poseGarlic Marinade
 
 Lasagne:
4 spsk.smør eller margarine
0.75 dl.hvedemel
9 dl.mælk
150 g.oliven, hakket
10 stk.lasagneplader
100 g.fetaost
 
Opskrift:
Læg lammekoteletterne i en plasticpose og hæld marinaden i posen. Marinér i ca. 3 timer. Grill koteletterne. Smelt smørret i en gryde, uden at det får farve. Drys melet i under omrøring. Tilsæt mælken lidt af gangen, stadig under omrøring. Lad saucen koge i nogle minutter. Smuldr fetaosten ned i saucen og tilsæt de hakkede oliven. Smør et ovnfast fad og bred lidt af saucen ud i bunden. Fordel lasagneplader og sauce i fire lag.

Bag lasagnen ved 175°C i ca. 40 minutter.

Tips:

Server en rucolasalat med Santa Maria Italiensk Salatdressing til.





karakterer:
Opskriften er vist 10309 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
uden at have afprøvet opskriften, lyder det så ikke lidt mangelfuldt med en lasagne med kun plader og hvid sovs??