Hakkebøf med Peberfrugt i Chili-Lime
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Tilbehøret til denne ret forener det klassiske med det vovede, men er alligevel et spændende alternativ til den traditionelle hakkebøf med bløde løg, som vi alle kender. Tilbehøret kan også anvendes til stegt kalkun eller kylling. Det anbefales, at der bruges røde peberfrugter, da de er de mest søde og smagfulde. Del oksekødet i 4 portioner og form 4 pæne, runde bøffer. Bøfferne steges i èn del olie og èn del smør i ca. 10-12 minutter ved middel varme. Skær rundt om stilken på peberfrugterne med en skarp kniv og fjern stilk og kerner. Peberfrugterne skæres i strimler fra top til bund. Løget pilles og skæres i tynde både. Peberfrugt og løg sauteres i fedtstoffet til de er næsten møre. Herefter tilsættes Chili-Lime Dipmix og grøntsagerne simrer i yderligere 5 minutter. Anret hakkebøfferne på fire tallerkener og hæld peberfrugt-sautéen ved. Servér frisk grøn salat eller bare et stykke godt brød til.
|
|
Opskriften er vist 11072 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne