Grillet Orientalsk Steak med Salat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Orienten Indsendt : |
|
|
Marinér kødet i grillolien, smagt til med ingefær, i ca. 1 time. Grill kødet i ca. 4 minutter på hver side og lad det hvile i ca. 10 minutter. Vask og pluk salaten i små stykker. Skær mango, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler og bland dem i en skål med salaterne. Rør en dressing af grillolie, olivenolie, revet limeskal og limesaft. Dressingen blandes i salaten. Skær det stegte kød i tynde, lange skiver og kom kødet på salaten. Drys med de hakkede peanuts samt skåret frisk mynte og servér retten straks.
|
|
Opskriften er vist 15800 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne