Grillet Fiskespyd med solgul kartoflesalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i tern og sæt fisk og asparges på spyd. Pensel med grillolie og krydr med hvidløgspeber.
Grill spydene i ca. 6-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 13014 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke Rasmussen - 2011-07-01 07:00:10 Mon det er en kold kartoffelsalat. Kunne godt bruge lidt vejledning. Men kan selvfølgelig prøve at søge den separat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne