Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fiskene i portionsstykker og læg stykkerne enkeltvis på oliesmurt aluminiumfolie (30x30 cm).
Læg kartoffelskiver, tomater og oliven ovenpå og pensel med grillolie. Strø salt og peber over. Fold aluminiumsfolien til en pakke og grill pakkerne i ca. 10 minutter eller i ovnen ved 250 grader C. Serveres med Aioli (mayonnaise smagt til med hvidløg, salt og peber) og et godt brød. |
|
Opskriften er vist 43767 gange,
og udskrevet 1331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2012-06-30 13:09:17 Brug bagepapir istedet for alufolie, hvis du hælder citronsaft ved. Ellers får du bismag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne