Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven

Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 4 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 1 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 2 Fiskepakke med tomat, hvidløg og oliven, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
400 g.kogte nye kartofler i skiver
8 stk.soltørrede tomater
16 stk.oliven i urtemarinade
1 tsk.salt
2 spsk.Grill Oil Garlic
2 knivspidser Valnøddekerner
 
Opskrift:
Skær fiskene i portionsstykker og læg stykkerne enkeltvis på oliesmurt aluminiumfolie (30x30 cm).

Læg kartoffelskiver, tomater og oliven ovenpå og pensel med grillolie. Strø salt og peber over.

Fold aluminiumsfolien til en pakke og grill pakkerne i ca. 10 minutter eller i ovnen ved 250 grader C.

Serveres med Aioli (mayonnaise smagt til med hvidløg, salt og peber) og et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 43761 gange,
og udskrevet 1331 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-30 13:09:17
Brug bagepapir istedet for alufolie, hvis du hælder citronsaft ved. Ellers får du bismag.