Wokret med skinkestrimler og mangochutney
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland en sauce af de første 6 ingredienser og lad den trække mens retten tilberedes.
Steg wokstrimlerne i 3 tsk olie for høj varme i en wok eller slip let-pande, til de har taget lidt farve ca. 2 min. Tag kødet op. Kom det sidste olie på panden. Steg grønsagerne til de er møre og faldet lidt sammen. Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem og server med løse ris. Tips: Du behøver ikke en wok for at lave "wokretter". Det vigtige er at bruge en gryde eller pande med stor overflade og gerne med en slip let-belægning. Til elkomfur er det en fordel med en tykbundet gryde/pande, så den kan varmes op til meget høj temperatur, inden grønsagerne skal lynsteges. |
|
Opskriften er vist 56084 gange,
og udskrevet 1581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Søgaard - 2020-06-08 19:16:34 Dejlig og nem ret 😊😊 Per - 2005-01-01 01:01:01 Grønsagerne afgav en del væde som jeg hældte fra inden kød og sauce blev tilsat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne