Vietnamesisk æblesalat med spyd af grillet kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunspyd:
Skær kalkunfileten i lange flade strimler (ca. 1 cm x 3 cm x 20 cm) og sæt dem på træspyd. Bland olie, soja, sukker og fiskesauce og vend kalkunspydene i denne marinade. Lad dem trække 1 times tid på køkkenbordet eller lidt længere tid i køleskabet. Kort før servering grilles spydene på udendørsgrillen ca. 2 min. på hver side. Server med æblesalaten og ris eller brød. Æblesalat: Bring eddiken i kog med sukker og citrongræs, lad det koge ned til det halve, ca. 20 min. Si marinaden, tilsæt limesaft og chili og smag til med salt og peber. Lad marinaden køle helt af, før den skal bruges. Bland æbler, gulerødder, bønnespirer og krydderurter med marinaden kort før den skal serveres. Tips: Læg evt. træspydene i vand 1/2 time før kødet sættes på, så brænder de ikke på grillen. - Kalkunspydene kan også grilles under ovnens grill. Det tager lidt længere tid. |
|
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne