Orientalsk spidskålssalat
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Hak ingefær og hvidløg fint. Bland alle ingredienserne til marinaden og lad den trække en 1/2 time. Snit spidskålen fint og bland den med salt og lad den trække 1/2 time eller til kålen er faldet sammen. Kog risene i 3/4 l vand tilsat 2 tsk salt i 15 min. eller til risene kun lige er møre. Skyl dem i en sigte. Rist sesamfrøene på en varm, tør pande under omrøring, til de dufter nøddeagtigt. Skyl saltet af kålen og tryk den fri for væde. Bland kål, ris, forårsløg i tynde strimler og radiser i skiver med marinaden og lad salaten trække 1/2 time. |
|
Opskriften er vist 110800 gange,
og udskrevet 1928 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2015-04-28 19:50:00 Er heller ikke så glad for ingefær, så kom kun en lille smugle i den lækre marinade. Tror ellers det er udemærket salat, hvis bare man nøjes med et enkelt forårs. Salaten blev nemlig ikke spist herhjemme, da forårsløgne blev alt for dominerende i smagen. Japanx - 2015-02-15 19:19:30 Særdeles velsmagende! kasper - 2012-10-24 18:27:21 super lækker også uden ingefær puttede kyllinge vstykker i mums Rikke - 2009-08-10 11:17:36 virkelig lækker salat. jeg kom ikke ingefær i, da jeg ikke bryder mig om det, men fulgte ellers opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne