Grillet makrel med fyld

Grillet makrel med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 heleurensede sildemakreller
 
 Eksotiskfyld:
 forårløg
 rød peberfrugt
 limeskal
 hvidløg
 ingefær
 rød chilifrugt
 koriander
 evt. kokosmælk
 
 Nicoisefyld:
 sorte oliven
 skalotteløg
 hvidløg
 persille
 estragon
 evt. ansjos
 
 Grøntfyld:
 løg
 champignon
 persille
 estragon
 brøndkarse
 kapers
 evt. sennep eller citronsaft
 
Opskrift:
Beregn ca. 3-4 spsk fyld pr. makrel. Forholdet mellem ingredienserne er en temperamentssag. Åbn makrellerne fra ryggen med en lille skarp kniv og tag ben og indmad ud (bugen bevares uåbnet). Tør dem indvendig med lidt køkkenrulle og gnid lidt salt og peber ind i fiskekødet. Kom lidt god olivenolie på lidt køkkenrulle og gnid skindet med olien – så drypper olien ikke ned i kullene, og fisken sidder ikke fast i risten efter grillningen. Fordel fyldet i fiskene og luk dem med kødnåle eller læg dem i en sandwichrist. Grilltiden er kort, brug evt. en kødnål, – den skal føles pænt lun, men ikke brændende, når den stikkes i kødet, hvor fisken er tykkest. Server med et godt hjemmebagt brød, evt. med soltørret tomat og en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 29505 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
m/eksotisk - dejligt - dog er det lidt svært at få skindet til at holde med kødnålene