Grillet makrel med fyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
|
|
Beregn ca. 3-4 spsk fyld pr. makrel. Forholdet mellem ingredienserne er en temperamentssag.
Åbn makrellerne fra ryggen med en lille skarp kniv og tag ben og indmad ud (bugen bevares uåbnet). Tør dem indvendig med lidt køkkenrulle og gnid lidt salt og peber ind i fiskekødet. Kom lidt god olivenolie på lidt køkkenrulle og gnid skindet med olien – så drypper olien ikke ned i kullene, og fisken sidder ikke fast i risten efter grillningen. Fordel fyldet i fiskene og luk dem med kødnåle eller læg dem i en sandwichrist. Grilltiden er kort, brug evt. en kødnål, – den skal føles pænt lun, men ikke brændende, når den stikkes i kødet, hvor fisken er tykkest.
Server med et godt hjemmebagt brød, evt. med soltørret tomat og en god salat.
|
|
Opskriften er vist 29564 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Preben - 2005-01-01 01:01:01 m/eksotisk - dejligt - dog er det lidt svært at få skindet til at holde med kødnålene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne