Grillede grønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Måtter:
Læg træspydene i vand ½ time. Saml forårsløg, asparges og gulerødder til måtter ved at lægge 5-6 grønsager tæt ved siden af hinanden og saml dem 2-3 steder ved at stikke små træspyd tværs igennem dem. Pensl dem med lidt olie. Såler: Skær aubergine og courgette i 1½ cm tykke skiver på langs. Pesto: Stød valnøddekerner og basilikum meget fint i en morter og bland med olivenolie, lidt vand og salt. Pensl sålerne med denne pesto. Måtter og såler grilles over varme trækul, til de er gyldne på begge sider. Server f.eks de grillede grønsager med en kold taztiki og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 61513 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2009-07-28 11:22:47 Det bliver lige så godt at lægge dem på en grillbakke, så behøver man ikke spydene Per - 2009-05-30 09:17:17 Gulerødderne er svære at sætte på træspyd, men det bliver lidt nemmere hvis man bruger et jernspyd til at bore for. Mik - 2005-01-01 01:01:01 Måske en idé at forklare, hvorfor det hedder måtter og såler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne