Grillede grønsager

Grillede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Grillede grønsager, billede 4 Grillede grønsager, billede 1 Grillede grønsager, billede 2 Grillede grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Måtter:
8 bdt.forårsløg
8 grønne asparges
12 helt tynde gulerødder
 Olivenolie
 
 Såler:
1 aubergine
1 courgette
 
 Pesto:
25 g.valnøddekerner
2 spsk.olivenolie
0.5 pottebasilikum
 
Opskrift:
Måtter:
Læg træspydene i vand ½ time. Saml forårsløg, asparges og gulerødder til måtter ved at lægge 5-6 grønsager tæt ved siden af hinanden og saml dem 2-3 steder ved at stikke små træspyd tværs igennem dem. Pensl dem med lidt olie.

Såler:
Skær aubergine og courgette i 1½ cm tykke skiver på langs.

Pesto:
Stød valnøddekerner og basilikum meget fint i en morter og bland med olivenolie, lidt vand og salt.

Pensl sålerne med denne pesto.


Måtter og såler grilles over varme trækul, til de er gyldne på begge sider.

Server f.eks de grillede grønsager med en kold taztiki og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 61513 gange,
og udskrevet 691 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-28 11:22:47
Det bliver lige så godt at lægge dem på en grillbakke, så behøver man ikke spydene

  -   2009-05-30 09:17:17
Gulerødderne er svære at sætte på træspyd, men det bliver lidt nemmere hvis man bruger et jernspyd til at bore for.

  -   2005-01-01 01:01:01
Måske en idé at forklare, hvorfor det hedder måtter og såler?