Paella med skaldyr (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Risene sættes til at koge, men koges i 2 min. mindre end anvist på posen. Bananskalotteløg og chili sættes over i olivenolie i en sauterpande eller wok. Når løgene er brunede, tilsættes de blandede skaldyr og karry. Efter yderligere et par min. tilsættes grøn peber, og ingredienserne simrer videre.
Når skaldyrene ser ud til at være færdige (efter ca. 10 min. hvis der er optøede), tilsættes de forkogte ris og hvidvin, indtil retten har en god konsistens. Retten smages til med salt og peber og serveres evt. med lidt bredbladet persille på toppen og ristede peanuts, som enten kan være de naturlige eller saltede. |
|
Opskriften er vist 65599 gange,
og udskrevet 1707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2012-10-18 09:26:59 En opskrift som indeholder karry, peanuts, jasminris mv. har intet med Paella at gøre. Burde hedde Thai ris med diverse tilbehør. Agnete - 2010-08-24 13:49:15 Denne opskrift smager måske godt, men den har INTET med spansk paella at gøre. Ingrdienser som karry, peanuts, hvidvin og chili hører overhovedet ikke til!!!! en dreng - 2010-05-20 15:55:38 er du gal en god ret, det smagte helt vildt godt! den skal laves mange gange i nu. den bliver aldrig ens my73 - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kogte risene sammen med hvidvinen, brugte lidt lammekød en rest fra dagen før, plus krabbekød. dampede extra muslinger i hvidvin, lige til at guffe. HERLIGT. Hvis man kan lide skaldyr. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dette har intet med Paella at gøre! Find hellere en anden opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne