Vinterlam med rosenkål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits under omrøring, til kødet har skiftet farve, ca. 2 min.
Tilsæt hvidvin eller bouillon, vand, hakket hvidløg og krydderurter, og lad retten småsimre med låg til kødet er mørt, ca. 45 min. Mens kødet koger, gøres grøntsagerne i stand. Løgene pilles og skæres i tynde både, og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Rosenkålene skylles og det nederste af stokken og evt. visne blade skæres af. Læg grøntsagerne i retten, og lad herefter retten koge 12-15 min. mere. Tilsæt evt. chilipasta, og smag til med salt og peber. Serveres med Kartofler eller ris. Tips: Retten kan også laves med kalvesmåkød. I stedet for løg og rosenkål kan man bruge porrer og ærter, som i en klassisk frikassé |
|
Opskriften er vist 6913 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne