Koteletfisk med chilisauce (Fedtfattig)

Koteletfisk med chilisauce (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kogelage:
5 dl.vand
2 tsk.groft salt
2 tsk.hvidvinseddike
1 laurbærblad
3 Peberkorn, sorte
 
500 g.filet af koteletfisk (der kan også anvendes torsk)
 
 Chilisauce:
1 frisk grøn chilipeber
200 g.friskost naturel 6%
2 spsk.hvedemel
1 dl.Kaffefløde 9%
3 dl.vand
½ spsk.frisk, fintrevet ingefær
1 fedhvidløg, knust
1 tsk.mild karry
1 tsk.edelsüsspaprika
2 tsk.sukker
 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 Frisk, hakket koriander
 
 Tilbehør:
320 g.løse basmatiris
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og bring den i kog.

Rens fileten og skær den i 6-8 stykker. Læg fiskestykkerne i kogelagen og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tag gryden fra varmen og lad fisken trække i ca. 5 min. stadig under låg.

Chilisaucen:
Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen. Rør friskost med mel sammen i en tykbundet gryde. Rør fløden i lidt efter lidt og tilsæt resten af ingredienserne. Bring saucen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 5 min. Smag saucen til.

Ved serveringen:
Tag fiskestykkerne op med en hulske og læg dem i et varmt fad. Hæld lidt af saucen over fisken. Server resten af saucen og risene i skåle ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 17112 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu