Koteletfisk med chilisauce (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og bring den i kog.
Rens fileten og skær den i 6-8 stykker. Læg fiskestykkerne i kogelagen og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tag gryden fra varmen og lad fisken trække i ca. 5 min. stadig under låg. Chilisaucen: Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen. Rør friskost med mel sammen i en tykbundet gryde. Rør fløden i lidt efter lidt og tilsæt resten af ingredienserne. Bring saucen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 5 min. Smag saucen til. Ved serveringen: Tag fiskestykkerne op med en hulske og læg dem i et varmt fad. Hæld lidt af saucen over fisken. Server resten af saucen og risene i skåle ved siden af. |
|
Opskriften er vist 17108 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne