Grillstegte ål med kold kartoffelsalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Skær ålene i stykker på ca. 8 cm. og læg dem i en marinade bestående af olivenolie, hvidløg, timian, salvie og hvidvinseddike i mindst 1 time i køleskabet.
Skær radiserne i kvarte, halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Bland kartofler, rødløg, radiser, agurk, timian og purløg. Pisk olivenolie og hvidvinseddike godt sammen og smag til med salt og peber. Kom dressingen hen over salaten og lad den trække ca. 1 time i køleskab. Pynt med karse lige inden servering. Grill ålene på havegrillen eller steg dem på en grillpande ved god varme ca. 7 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Server ålene sammen med kartoffelsalaten, brød og citron. |
|
Opskriften er vist 27094 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer John Skatka - 2009-05-09 10:49:42 Hvorlænge på en kuglegrill? anonym - 2008-11-06 23:21:55 jeg kan godt li' stuvede kartofler til ål.... men denher kartoffelsalat var en rigtig god 'følgesvend' til en gang ' langfisk ' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne