Grillet laks

Grillet laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.laksefilet
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
6 sherrytomater
½ rødløg
4 bladeRomainesalat
2 hårdkogte æg
 oliven
 
 Pynt:
 dild
 kørvel
 brøndkarse
 pebermynte
 purløg
 
 Dressing:
2 spsk.light mayonnaise
1 fedhvidløg
1 tsk.stærk sennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Grill laksen på en grillpande eller steg den på en alm. pande i lidt olie ca. 4-5 min på hver side. Lad den stå og køle let af i ca. 10 min. med lidt stanniol omkring, så laksen bevarer sin saft og kraft.

Skær peberfrugterne ud i tern, tomater i halve og rødløget snittes i tynde skiver. Salaten snittes groft, brøndkarse, dild, kørvel, pebermynte og purløg hakkes.

Mayonnaise, sennep og finthakket hvidløg kommes i en stor skål. Det hele blandes godt og smages til med salt og peber. Tilsæt herefter først peberfrugter, romansk salat, brøndkarse og tilsidst purløg. Det hårdkogte æg skæres i både og laksestykkerne sættes på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 32789 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu