Fiskepate (microovn)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk Indsendt : |
|
|
Rør hakket torskefilet med æg - et ad gangen. Rør fløden i. Krydr med salt og peber og tilsæt hakket basilikum og persille. Lad blandingen hvile 1 time. Kom farsen i en mikroform. Stil pateen i mikroovnen ved fuld effekt, 850W, i 3 min. og derefter 16-17 min. ved 2/3 effekt. Lad pateen blive kold. Garner med rejer og citron og server med dressingen (alle ingredienserne blandes sammen).
|
|
Opskriften er vist 15330 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne