Grillet kyllingefilet i barbecue-marinade
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl kyllingefileterne i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges. Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen. Men de kan også pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet. Tænd grillen i så god tid at kullene bliver grå. Kom fileterne på grillen og steg dem på begge sider ca. 20 minutter. Husk, at kylling skal gennemsteges. Server med frisk salat og flûtes. |
|
Opskriften er vist 174752 gange,
og udskrevet 5704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie FH - 2013-04-11 14:37:59 Suuuper lækker marinade! :) Jeg tilføjede lidt soya og østersauce, og udelod koriander, og den smagte virkeligt godt! :D Tilføj evt. lidt frisk ingefær, det gør godt! :) Martin - 2013-01-02 13:22:15 Rigtig nemt at lave og smager rigtig godt :D anonym - 2012-06-09 11:34:54 Rigtig god marinade :) Dejlig nem at lave ;) jonas - 2011-10-18 02:29:35 du kan evt. hælde lidt øl i marinaden giver virkelig god smag jonas - 2011-10-12 16:18:47 rigtig god opskrift Tina - 2009-08-29 18:31:23 Virkelige lækker marinade, jeg bruger 2 dl ketchup istedet for 1 og så lader jeg fileterne ligge i marinaden i køleskabet i nogle timer. Giver en dejlig og lækker gennemtrængende smag. Per - 2007-06-10 12:03:10 Der er rigelig marinade til det dobelte antal kyllingefiletter, de skal have ca 20 minutter på grillen. thina - 2005-01-01 01:01:01 smager dejligt :o) umulius - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne