Velduftende lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær fedtet af kødet og skær kødet fra benet.
Gem benet.
Kødet skæres i passende stykker, ca. 4x4 cm. Stykkerne (også benet) brunes omhyggeligt i olivenolie, gerne af flere omgange. Kødet tages op og peber kværnes over. Hakket løg og hvidløg klares i en ny smule olivenolie, derefter svitses peberfrugterne, som er skåret i tern, med. Resten af ingredienserne tilsættes, dog ikke gulerødderne. Kødet og benet lægges atter ned i gryden og det småsimrer ca. 1 1/2 time. Kødet tages op af saucen, laurbærbladene fiskes fra, og saucen blendes og hældes atter i gryden sammen med kødet. Til sidst tilsættes gulerødderne og retten koger færdig i et lille kvarter. Retten serveres med godt, langtidshævet brød, eller hvis man vil have det til at strække lidt længere, med ris. Servér evt. også salat til, men på en tallerken for sig selv |
|
Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Claus Rister - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med gulerøderne, de må gerne få noget mere tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne