Fyldte grillstegte poussiner med bacon-croutoner
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Klip poussinerne op langs brystbenet og bank dem lidt flade. Smør dem grundigt med smeltet smør og dryp dem med appelsinsaft. Krydr dem salt og peber. Lad dem trække i 30 min.
Grill poussinerne med kødsiden opad ca. 15 cm fra grillen i ca. 20-25 min. Vend dem undervejs og pensl med smør. Poussinerne er møre, når låret let kan løsnes. Skær baconen i mindre terninger, rist dem sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Bacon-croutoner: Skær brødet i små terninger og rist dem sprøde i baconfedtet, læg også dem til afdrypning. Skær selleri og kartoflerne i små terninger og råsteg dem. Fordel baconterningerne over poussinerne og drys med croutoner. Kog bradepanden af med sherry og bouillon. Smag saucen til og jævn den evt. Server med persille drysset på kartofler og selleri. |
|
Opskriften er vist 23150 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2015-08-16 10:56:13 Men hvad er poussinerne fyldt med??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne