Karrykylling (microovn)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Læg kyllingestykkerne i et mikrofad sammen med løg og æble. Krydr med salt og peber. Rør fløde med karry og hæld det i fadet. Stil retten i mikroovnen ved fuld effekt, 850 W, i 2 min. og derefter ca. 5 min. ved 2/3 effekt. Server retten med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 24822 gange,
og udskrevet 808 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-02-04 12:08:07 jeg vil nok give dem 1 minut mere på hvert trin. altså 2 minutter ekstra fordi jeg ikke spiser rå kylling.. Camilla - 2005-01-01 01:01:01 måske er det bare mig, men jeg kan ikke få kyllingefilleterne til ar blive nok på den tid? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne