Karrykylling (microovn)

Karrykylling (microovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingefilet
1 hakket løg
1 æble i både
 salt
 peber
1½-2 dl.Kaffefløde 9%
2 tsk.karry
 
 
Opskrift:
Læg kyllingestykkerne i et mikrofad sammen med løg og æble. Krydr med salt og peber. Rør fløde med karry og hæld det i fadet. Stil retten i mikroovnen ved fuld effekt, 850 W, i 2 min. og derefter ca. 5 min. ved 2/3 effekt. Server retten med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 24822 gange,
og udskrevet 808 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-04 12:08:07
jeg vil nok give dem 1 minut mere på hvert trin. altså 2 minutter ekstra fordi jeg ikke spiser rå kylling..

  -   2005-01-01 01:01:01
måske er det bare mig, men jeg kan ikke få kyllingefilleterne til ar blive nok på den tid?