Kyllingebryst i mandler og parmesan
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland raspeblandingen i en plasticpose og ryst posen godt.
Pensl kyllingebrysterne med olivenolie og vend dem i posen med rasp, ét ad gangen. Ved grillen: Pensl risten med olie og læg kyllingestykkerne i den indirekte side, hvor de griller i ca. 25 - 30 min, afhængig af størrelse. Serveres med en grøn salat og nye danske kartofler m. cremefraiche-krydderurteblanding. |
|
Opskriften er vist 92470 gange,
og udskrevet 2190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2017-06-24 19:57:41 Der er alt for meget til panering, men jeg ristede resten på panden i lidt olie, det smagte skønt som tilbehør FruMøller - 2011-05-30 14:22:27 Udmærket opskrift, dejligt med en anden smag på kyllingen end de "sædvanlige". Men der er rigeligt af raspeblandningen ½ l. 1/3 er nok. Lavede en hel kylling i ovnen, det var også ok. Per - 2010-08-11 08:51:41 Alt for meget raspblanding, 1/3 vil være nok. anonym - 2009-08-25 21:11:49 Kan man lave dem på en grillpande? anonym - 2008-07-20 09:20:06 Rigtig god opskrift. Smager som "KFC", bare sundere. Kødet bliver meget saftigt og "skallen" bliver rigtig sprød. kamilla - 2007-10-30 17:01:05 rigtig dejlig opskrift, har brugt den flere gange og alle er vilde med den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne