Uginugi gryde

Uginugi gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt :     

Ingredienser:
2 storeløg
500 g.skært oksekød eller skært lammekød (evt. halvt af hvert)
4 friske chilipebre, som hakkes fint
4 fedhvidløg, presset
1 tsk.chilipulver
2 tsk.koriander, friskt og finthakket
1 tsk.ingefær, revet fint
1,5 dl.olie
1 tsk.salt
2-3 dåsertomater i tern
 
 
Opskrift:
Løgene hakkes og kommes i en stor gryde, sammen med det ituskårene kød, chilipulver og 5 dl. vand. Det koges for stærk varme i ca. 1/2 time.

Tilsæt så resten af ingredienserne og lad det koge i yderligere 2 1/2 - 3 time, ved svag varme.

Serveres rygende varmt, med tyrkisk brød eller lign.





karakterer:
Opskriften er vist 17104 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu