Uginugi gryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt : |
|
|
Løgene hakkes og kommes i en stor gryde, sammen med det ituskårene kød, chilipulver og 5 dl. vand. Det koges for stærk varme i ca. 1/2 time.
Tilsæt så resten af ingredienserne og lad det koge i yderligere 2 1/2 - 3 time, ved svag varme. Serveres rygende varmt, med tyrkisk brød eller lign. |
|
Opskriften er vist 17053 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne