Ørred i folie
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør 4 stykker alufolie med smør og læg den rensede fisk på og fyld persille i. Drys med salt og peber, pres lidt citronsaft over.
Læg skiver af tomat og champignons over og fold folien sammen om fisken og buk enderne opad, så væden ikke kan løbe ud. Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter. Tips: Ørrederne kan også tilberedes på havegrillen - de er færdige, når rygfinnen har løsnet sig og let kan trækkes ud. |
|
Opskriften er vist 284371 gange,
og udskrevet 5020 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Lilja Helsingør - 2016-04-15 20:51:46 Vi skal have nonfirmation på fredag,der kommer en vegetar med,ved at hun spiser fisk,tænkte på forel evt grillet,men den skal jo nok pakkes ind i stanniol går det mon evt med lidt grøntsager,er der noget,der er super til forel,Første gang jeg er inde at skrive,men er lutter øre, henrik - 2016-01-30 11:24:07 hvor mange gram ørred skal der i Morfred - 2010-04-23 13:41:44 Alternativt tilbehør: Aspargeskartofler og flødespinatsovs. Kog kartoflerne. En lille klat smør (5-10g) smeltes i en kaserolle. Når smørret er flydende lægges 8 små blokke af frossen hakket spinat deri til de er smeltede. Tilsæt 2 dl kaffefløde (en lille flaske) og bring det i kog under konstant omrøring. Jævnes med maizena, og smages til med salt, peber og nyrevet muskatnød. Drop tomaterne i opskriften til denne sovs. Ovenstående passer også fint til frisk-stegte fladfisk og/eller laksebøffer. n anden fræk og nem sovs kunne være en alm. hollandaise (pulver), som er frisket en smule op med en halv tsk merian og en tsk citronsaft. Skal den være endnu frækkere, kan man også tilsætte en knivspids cayennepeber (eller to). Per - 2008-06-21 23:55:36 Tilbehøret kan være nye kartofler og smeltet smør, eller også en gang kartoffelsalat, kunne også blot være brød og en blandet grøn salat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne