Spid med kammuslinger og bacon
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : Red : |
|
|
Bland vinen med citronsaft, olie, salt, peber, sukker og hakket dild i en skål. Hvis man bruger store kammuslinger, skæres disse igennem. Skær fisken i stykker 4-5 cm, og kom begge dele i marinaden. Bland og lad skålen stå tildækket og koldt i 2-3 timer.
Skær baconen igennem en gang. Skær citronen i skiver og derefter i halve eller kvarte. Hæld lagen fra fisken og gem den til pensling, Rul en skive bacon om hver kammusling og sæt dem på spid, skiftevis med fiskestykker og citronskiver, og læg dem på grillen. Stegetiden er ca. 10 minutter, og der vendes jævnligt, til baconen er stegt. Pensl med marinaden nu og da. Drys med hakket dild ved servering. Tips: Kan man ikke skaffe friske kammuslinger, må man bruge dybfrosne. Gem lagen, som dannes under optøningen, og bland den i marinaden. Istedet for havkat (også kaldet koteletfisk) kan en anden fast fisketype sagtens bruges. |
|
Opskriften er vist 26536 gange,
og udskrevet 545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne