Timian krydret lammekoteletter med chili og basilikum
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Knus hvidløg og kom det på panden med timian og reven citronskal.
Steg koteletterne på panden på begge sider indtil de er gennemstegte. Kom lidt salt og peber på. Tag dem af panden og hold dem varme ved at dække dem med sølvpapir. Kog risene. Hæld KNORR Raffinesse chili & basilikum i en gryde og tilsæt vandet. Varm op under omrøring til saucen koger. Læg låg på og lad saucen koge videre ved svag varme i ca. 3 min. Svits champignonerne og savojkål i resterne af smørret og server det. De svitsede grøntsager, sauce og koteletter serveres sammen med Basmatiris eller Timianris. |
|
Opskriften er vist 9568 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne