Grillede shortribs med grovfritter og æblesalat
Hovedingrediens : Oksekød - Okse Short Ribs Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Shortribs:
Lav først barbecuedressing. Kog dernæst kødet i ca. 1 time i vand med lidt salt. Kom kødet over i en grov si, så vandet kan dryppe fra og lad det hvile der ca. 15 minutter Læg de afdryppede shortribs på grillen ved middelvarme og lad dem grille i ca. 20 minutter. De sidste 5 minutter pensles de med barbecuedressingen og krydres med salt og peber. Tilbehør: Peberfrugterne halveres, og kernerne skrabes ud. Skorperne skæres af franskbrødet, og skiverne nulres til krummer, som blandes med flødeosten, hakket chokolade samt salt og peber. Massen fyldes i de halverede peberfrugter, og de grilles, til de er møre, i ca. 15 - 20 minutter. Æblesalat: Bland yoghurten med akaciehonning og rosinerne i en skål. Skræl æblerne og skær dem i store tern, som vendes i citronsaften. Kom æblestykkerne ned i yo- ghurtblandingen og rør rundt. Grovfritter: Vask kartoflerne og skær dem i både ca. 2 cm tykke. Pensl dem med olie og grill dem, til de er gyldne - ca. 15 minutter. Kan evt. foretages i ovn i 15 minutter ved 180 grader og derefter lige grilles et par minutter. Stegen skal først pensles med barbecuen lige før den er færdigstegt - ellers vil sukkeret i barbecuen brænde og kødet blive sort. |
|
Opskriften er vist 35004 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2010-05-08 10:10:56 Kom et låg på så bliver de også møre i toppen... Per - 2009-06-20 12:02:58 Peberfrugterne ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om, det lyer af rigtig meget med 2 peberfrugter pr. person, så vi nøjedes med 2 peberfrugter ialt, og her blev peberfrugterne helt fyldte. De blev desværre ikke helt møre for oven da det jo ikke kan lade sig gøre at vende dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne