Escalopes med spansk ost
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Escalopes Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
polenta:
dagen før Smør 2 dybe tallerkener med lidt olivenolie. I en sauterpande sauteres finthakket løg, finthakket hvidløg og finthakket rosmarin i en smule olivenolie. Tilsæt ½ l koldt vand og bring indholdet i kog. Tilsæt polentamelet lidt ad gangen og lad det hele koge et par minutter. Hæld så polentaen op i de smurte tallerkener, dæk dem med husholdningsfilm (prik et par huller i filmen så dampen kan slippe ud) og sæt tallerkenerne i køleskabet til næste dag. På selve dagen: Tag polentaen ud af køleskabet og kom den over på et skærebræt. Del indholdet fra de 2 tallerkener i hver 4 portioner og grill dem på den varme grill lige før servering. Escalopes: Skær et lille hul (lomme) ind i siden på hver af de 4 escalopes. Lommen bør være ca. 5 cm lang og næsten så "dyb" som kødstykket - del så osten i 4 lige store stykker og kom et stykke ost ind i hver lomme - hvis nødvendigt kan lommen lukkes med en kødnål. Pensl den varme grillrist med lidt olie og læg de 4 escalopes på. Grill dem ca. 2 - 3 minutter på hver side (osten skal blive varm, så smagen sætter sig i kødet), krydr med salt og peber og tag dem af grillen. radicchiosalat Halver de 4 salathoveder (skær dem igennem fra top til bund). Skyl dem godt og læg dem så i en skål med koldt vand tilsat sukker - det fjerner toppen af den lidt bitre smag. Efter 20 minutter tages salaten op og tørres i et viskestykke. Nu vikles et stykke parmaskinke om hvert stykke salat, hvorefter stykkerne grilles ca. 2 minutter på hver side, til skinken er gyldenstegt hele vejen rundt. basilikumcreme Hak eller blend hvidløg og basilikum og bland det i en skål med creme fraiche og sennep. Smag til med salt og peber. Så er alt klar til servering. |
|
Opskriften er vist 16283 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne