Sømandsgryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist baconterningerne og tag dem op.
Brun skivede løg i fedtet og tag dem op.
Skær lammekødet i ganske små terninger og brun dem i smør, tages op. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Læg alt lagvis i en gryde og drys med krydderier mellem lagene. Begynd og slut med kartofler. Hæld en øl ved og kog under låg ved svag varme 35-40 min. Server med godt brød og en kop øl. |
|
Opskriften er vist 47600 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne