Hurtig moussaka
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen.
Når løgene er godt bløde tilsættes kødet og svitses med.
Auberginerne skæres i terninger og tilsættes sammen med grofthakkede tomater, salt og krydderier. Småkoger under låg i 10 minutter og kommes i et ovnfast fad. Yoghurt, æggeblommer og ost røres sammen og hældes over. Stilles i ovnen i 30 minutter ved 175 grader C varmluft til æggemassen er stivnet og overfladen er gylden. Server med flutes eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 166914 gange,
og udskrevet 2551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2016-09-14 09:56:58 Fantastisk nem og fantastisk lækker. Er på min madplan fremover! 😊 Egoego - 2013-11-19 16:30:43 Hvis du får musaka i et arabisk land er der IKKE kartofler i ditteFeen - 2010-07-22 17:24:54 original moussaka er oprindeligt en gammel arabisk ret der blev genopfundet af en græsk kok i 20erne...der skal halvt friturestegte kartoffelskiver i...halvt friturestegte aubergine i..lamme eller oksekød..noget løg og tomat og lidt andet med en tyk bechamelsovs henover...opskriften kan findes på planet food hjemmeside under greece :) og det smager fantastisk! :) anonym - 2010-05-13 16:09:45 Lasse - Der skal IKKE kartofler i moussaka. Lasse - 2010-03-20 18:25:30 Dårlig opskrift.... der skal kartofler i en moussaka berit - 2009-03-11 14:21:32 den er nem- hurtig og så smager den rigtigt godt.jeg har lavet den mange gange og nu skal vi have den iaften. uhm.!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne