Grillstegt røget makrel med fyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Rens skind og ben fra fiskene og del dem i 4 fileter. Læg hver filet på et stykke alufolie. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på fisken sammen med skivede champignons, hakket dild og persille. Drys med salt og peber og luk folien sammen. Læg pakkerne på grillen 8-10 min. Servér med kogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 16042 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne