Grillet sværdfisk med grøn mayonnaise

Grillet sværdfisk med grøn mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 stk.sværdfisk-steaks
 
 Marinade:
 dl.finthakkede forårsløg
1 dl.frisk koriander
3 spsk.ekstra jomfruolivenolie
3 spsk.limesaft
 spsk.revet limeskal
 spsk.farin
1 spsk.hakket Jalapeno peber
 salt
 peber
 
 mayonnaise:
2 storemodne avocado
5 spsk.mayonnaise
2 spsk.limesaft
1 knivspidscayennepeber eller 1 tsk tabasco
 
 
Opskrift:
Læg sværdfisken i et fad. Rør marinaden sammen og hæld den over. Stil det køligt et par timer. Vend fisken 2-3 gange.

Mayonnaise:
Skræl avocadoerne, tag stenen ud og kom kødet i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Miks til en cremet mayonnaise, og smag til med salt og peber.

Tag fisken op af marinaden og læg den på en grillrist. Grill den 3-4 minutter på hver side, pensl jævnlig med marinaden. Serveres med smørstegte aspargeskartofler, rød peber og selleri skåret i meget fine strimler og en klat mayonnaise oven på hver fiskesteak.

Tips:

Jalapeno peber er en mexikansk peber, der findes frisk hos velassoterede grønthandlere og supermarkeder, men ellers fås den på dåse





karakterer:
Opskriften er vist 11369 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-15 15:01:43
Rigtig lækker ret. Frisk marinade til fisken og mayonaisen er god supplement til retten