Grillet sværdfisk med grøn mayonnaise
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Indsendt : Red : |
|
|
Læg sværdfisken i et fad. Rør marinaden sammen og hæld den over. Stil det køligt et par timer. Vend fisken 2-3 gange.
Mayonnaise: Skræl avocadoerne, tag stenen ud og kom kødet i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Miks til en cremet mayonnaise, og smag til med salt og peber. Tag fisken op af marinaden og læg den på en grillrist. Grill den 3-4 minutter på hver side, pensl jævnlig med marinaden. Serveres med smørstegte aspargeskartofler, rød peber og selleri skåret i meget fine strimler og en klat mayonnaise oven på hver fiskesteak. Tips: Jalapeno peber er en mexikansk peber, der findes frisk hos velassoterede grønthandlere og supermarkeder, men ellers fås den på dåse |
|
Opskriften er vist 11369 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2009-03-15 15:01:43 Rigtig lækker ret. Frisk marinade til fisken og mayonaisen er god supplement til retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne