Grillet kyllingebryst med vinøs sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en pande, og brun kyllingestykkerne hastigt. Stil dem derefter under grillen, og steg dem færdige - ca. 3 min. på hver side.
Kom Marsalaen i panden, og lad den koge ind til det halve (det går hurtigt på en pande).
Jævn saucen med piskefløde, og smag til med salt og peber.
Serveres med en god pikant salat, gerne med fennikel eller julesalat, og råstegte kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 11907 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne