Grillet hellefisk i savoykål

Grillet hellefisk i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hellefiskfileter (300 g til en forret), laksefilet kan også bruges
0.5 citron saften heraf
½ spsk.olivenolie
 salt
 peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 bladeSavoykål
 
Opskrift:
Del hellefiskfileterne i 4 stykker.

Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over.

Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt.

Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.

grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret

Tips:

Når fisken pakkes ind, bevares den sarte fiskesmag og du undgår, at fiskekødet går i stykker. Spis ikke indpakningen.





karakterer:
Opskriften er vist 9566 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-28 21:14:08
puh-ha. Smager ad helvede til.!!!!, Men har prøvet med anden fisk - f.eks. pangasius/torsk, som er blevet krydret med pesto(chilli/rød peber - købes billigt i Rema), og så er det helt, helt fin smag at indtage med fornøjelse, men bestemt ikke hellefisk.