Grillet hellefisk i savoykål
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Del hellefiskfileterne i 4 stykker.
Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over. Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse. grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret Tips: Når fisken pakkes ind, bevares den sarte fiskesmag og du undgår, at fiskekødet går i stykker. Spis ikke indpakningen. |
|
Opskriften er vist 9566 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-09-28 21:14:08 puh-ha. Smager ad helvede til.!!!!, Men har prøvet med anden fisk - f.eks. pangasius/torsk, som er blevet krydret med pesto(chilli/rød peber - købes billigt i Rema), og så er det helt, helt fin smag at indtage med fornøjelse, men bestemt ikke hellefisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne