Grilleret slethvar med basilikum pesto
Hovedingrediens : FladFisk - Slettehvar Indsendt : Red : |
|
|
Fisken der skal grilleres, marineres først i en blanding af olivenolie, salt, peber og hakkede friske krydderurter i ca. 30 min. Herefter brunes fisken på en grill (grillpande, havegrill eller lignende) kan evt. steges færdig i ovnen. Grilleret fisk bliver oftest bedst, hvis den tilberedes både med skind og ben (det giver mere smag i fisken). Det er dog ingen betingelse.
Pesto: Basilikum, pinjekerner, hvidløg og parmesanost stødes i en morter eller køres til pur‚ på en blender, herefter tilsættes olivenolien. Smages til med salt. Anretning: Tallerkenen stryges med et fint lag pesto, herpå midten lægges den grillerede slethvar på en top af tørristen parmaskinke skåret i fine strimler. Garneres med det rene kød af tomater uden skind og kerner. Hertil kan serveres pasta eller rissalat. |
|
Opskriften er vist 12967 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2005-01-01 01:01:01 Grilles/steges-- hvor længe?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne