Grillede sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Drys sildefileterne indvendig med salt og peber. Hak mandler og hasselnødder og rør dem sammen med rasp og æg. Fyld nøddemassen i sildene og læg dem på en plade. Gril dem i ovnen ca. 3 minutter på hver side. Server med groft brød og citron.
|
|
Opskriften er vist 12183 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Martin von Hansen - 2007-06-13 18:30:58 Dette er en super måde at tilberede sild på. Mange variationsmuligheder til fyldning, det er bare at eksperimentere. Læg den første sildefillet bredt ud med skindsiden nedad, læg fyldningen på og dæk den med en anden fillet med skindsiden opad. Eventuelt kan siderne sires med et par tandstikkere. Brug bagepapir og vend først når der er smeltet så meget fedt af fileteen så den er løs på bagepapiret. Rengøring er desuden meget lettere når der bruges bagepapir. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne