Grillede sild

Grillede sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 sildefileter
50 g.mandler
50 g.hasselnødder
25 g.rasp
1 æg, sammenpisket
 salt
 peber
1 citron
 
Opskrift:
Drys sildefileterne indvendig med salt og peber. Hak mandler og hasselnødder og rør dem sammen med rasp og æg. Fyld nøddemassen i sildene og læg dem på en plade. Gril dem i ovnen ca. 3 minutter på hver side. Server med groft brød og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 12179 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-13 18:30:58
Dette er en super måde at tilberede sild på. Mange variationsmuligheder til fyldning, det er bare at eksperimentere. Læg den første sildefillet bredt ud med skindsiden nedad, læg fyldningen på og dæk den med en anden fillet med skindsiden opad. Eventuelt kan siderne sires med et par tandstikkere. Brug bagepapir og vend først når der er smeltet så meget fedt af fileteen så den er løs på bagepapiret. Rengøring er desuden meget lettere når der bruges bagepapir.