Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grøntsagsmarinaden i 5 minutter. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Gør svampene i stand, og skær dem i kvarte. Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden.
Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring. Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet til næste dag. Kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade. Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side. Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med den salte marinade. Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne. Servér de grillede koteletter med de marinerede grøntsager og brød. |
|
Opskriften er vist 23811 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2009-03-24 18:25:51 Skriv ikke i afsnit 2 med småt "lad det stå 24 timer i køleskabet" egen fejl ja. men jeg læste det ikke før jeg gik i gang med at lave det til aftensmad.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne