Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager

Grillkoteletter med sprøde, marinerede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben og fedt, 2½-3 cm tykke eller medailloner af svinefilet, 2½ cm tykke
 
 Marinade:
1 dl.vand
2 spsk.salt
3 spsk.citronsaft
2 tsk.tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian
 
 grøntsager:
400 g.friske løg
200 g.gulerødder
250 g.små champignon
 
 Grøntsags marinade
4 dl.hønsebouillon
2 dl.hvidvin
2 spsk.olivenolie
2 tsk.peberkorn
1 dl.kryddereddike
1 bundtpersille
 salt
 
Opskrift:
Kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grøntsagsmarinaden i 5 minutter. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Gør svampene i stand, og skær dem i kvarte. Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden.

Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring. Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet til næste dag.

Kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade. Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side. Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med den salte marinade.
Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne.

Servér de grillede koteletter med de marinerede grøntsager og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 23811 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-24 18:25:51
Skriv ikke i afsnit 2 med småt "lad det stå 24 timer i køleskabet" egen fejl ja. men jeg læste det ikke før jeg gik i gang med at lave det til aftensmad..