Kartoffel ecrasees

Kartoffel ecrasees, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.kartofler
1 dl.ekstra jomfru olivenolie
1 dl.hakkede sorte oliven
1 dl.hakkede tomater
0.5 dl.hakket basilikum
 havsalt
 frisk kværnet peber
 
Opskrift:
Skræl kartofler og kog dem i saltvand. Si kartoflerne og knus dem med en gaffel. Tilsæt olivenolie, hakkede sorte oliven, flåede tomater, peber og salt efter smag. Tilsæt basilikum lige inden servering.

Skær og vask fennikel. Blancher i kogende vand i 1 minut køl af i koldt løbende vand og si vandet væk. Smelt smørret med timian i en lille stegebakke. Tilsæt fennikel, grønsagsbouillon, salt og peber. Dæk med bagepapir og braiser i ovnen i 30-35 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 16022 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu