Grillet svinekotelet med grøntsagscouscous
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Rør marinaden sammen af finthakket igefær og hvidløg, olie, krydderier og saft af en lime eller ½ citron. Hæld marinaden over kødet og vend det. Lad det marinere mindst 15 minutter og højst ½ døgn i køleskab. Grill koteletterne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt. Gulerødder, blegselleri, peberfrugt og evt. chili skæres i små tern. Vandet til couscous koges og grøntsagerne koges heri et par minutter før couscous tilsættes og koges - se kogetiden på emballagen. gryden tages af kogepladen og olien røres i. Smag til med salt og peber. Lad det afkøle. Vedservering vendes friskhakket koriander i.
|
|
Opskriften er vist 17847 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne