Grillet skinkemignon og marinerede rødder
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv ingefær. Chilierne skylles og kernerne fjernes. Skær dem i tynde strimler. Bland olie, presset hvidløg, ingefær, chili, eddike og salt.
Flæk skinkemignonerne på langs uden at skære helt igennem, så de kan flades ud til dobbelt størrelse. Læg kødet i en skål med marinaden. Sæt dem i køleskab og vend kødet jævnligt. Kom vand i en gryde, som er så stor, at grøntsagerne også kan være der. Læg låg på og bring vandet i kog. Skrub gulerødderne og skræl rødbederne. Skær dem i tynde stænger. Majroerne skylles og toppen skæres af. Skær dem i tynde stænger. Bønnerne skylles og enderne skæres af. Forårsløgene renses, skylles og skæres i ringe. Det kogende vand tilsættes salt. Grøntsagerne skal ikke koge lige lang tid, derfor skal de i vandet på forskellige tidspunkter. Kog bønnerne i 1 minut, kom rødbederne i og kog dem med i 2 minutter, kom gulerødderne i og kog 1/2 minut, kom majroerne i og kog 1/2 minut. Nu er alle grøntsagerne færdige samtidig. Hæld vandet fra grøntsagerne. Dressingen røres sammen af olie, eddike, presset hvidløg, sennep, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen sammen med forårsløg og hakket persille. Skinkemignonerne grilles tæt på gløderne ca. 6 minutter på hver side, i alt ca. 12 minutter. Lad dem hvile indpakket i stanniol i ca. 15 minutter. Tips: De marinerede grøntsager kan laves i god tid og stilles i køleskabet. Skinkemignonerne kan ligge tildækket i marinaden i op til 24 timer i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 16364 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kjell - 2007-03-24 17:48:11 Fantastisk god salat/grønsager Jeanell - 2005-01-01 01:01:01 Lækker marinade og dressing. Passer godt sammen med hasselback kartofler og let rødvinssauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne