Grillet skinkemignon med bønnesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Rør karrypasta med olivenolie, salt og peber. Fordel blandingen på skinkemignonen og grill kødet på alle sider på en varm grill 5-6 minutter i alt. Tag kødet af grillen og pak det ind i stanniol. Grill pakken 20-25 minutter i alt. Vend pakken af og til. Tag det fra varmen, og lad det hvile ca. 15 minutter, inden kødet skæres i tynde skiver. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, til de stadig har bid. Hæld vandet fra. Køl dem hurtigt af i koldt vand og lad dem dryppe af. Hak de hårdkogte æg groft og rør eddike med olie, salt, peber og de hakkede krydderurter. Vend det hele sammen med bønnerne og drys med finthakkede løg.
|
|
Opskriften er vist 19916 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne