Grillede bovsteaks med krydret pastasalat
Hovedingrediens : Svinekød - Bovsteak Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisningen. Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber. Skær peberfrugten i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver. Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili. Lad salaten trække mindst 1/2 time, gerne længere. Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver.
Lav fire snit i sværen på bovsteaksene. Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber. Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side. Krydr med salt. Fedt og ben fra fjernes på tallerkenen.
Bovsteaks kan også steges på pande. Brun ved god varme 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
|
|
Opskriften er vist 35117 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Allan Kruuse - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god prøv det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne